Pályázz profin!

Érdekel, hogy milyen pályázati lehetőségeid vannak? Úgy érzed, elveszel a sok ajánlat között és mégsem vagy biztos benne, hogy belevághatsz-e? Vállalkozást indítanál, bővítenél, fejlesztenél? Tudni szeretnéd, hogy milyen lehetőségei vannak egy nonprofit szervezetnek? Ha pályázati segítségre van szükséged, itt jó helyen jársz!

Sajtóközlemény – Az új Széchenyi Terv keretében gyakornok foglalkoztatása a Zsargó Elektronika Kft.-nél, foglalkoztatás bővítés, munkahelyteremtés

uj_szechenyi_kepTámogató az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretén belül „Gyakornoki program a tanulószerződés keretében tanult pályakezdők támogatására a konvergencia régiókban” tárgyú felhívására a Zsargó Elektronika Kft. TÁMOP-2.3.4.A-13/1 kiírás keretében pályázatot nyújtott be gyakornok foglalkoztatására, foglalkoztatotti létszám bővítésre, amelyet a Támogató elfogadott.
A támogatási jogviszony keretében nyújtott támogatás mértéke 1 526 000 Ft, azaz Egymillió-ötszázhuszonhatezer forint de minimis támogatás.

A Zsargó elektronika Kft. a pályázat keretében 1 fő gyakornokot foglalkoztatott, aki nappali rendszerű iskolai oktatásban szerezte első iskolai rendszerű középszintű (középfokú, OKJ-s) szakképesítését. A gyakornok munkataasztalat szerzését segítette azzal, hogy kijelölt mellé egy mentort, aki utógondozó, segítő, értékelő személyként segíti a gyakornokmunkatapasztalt szerzését.
A Zsargó Elektronika Kft. fő tevékenysége gépjármű javítás, karbantartás. Az autóelektronikai műszerzész végzettségű gyakornok a képzés során elsajátított ismereteit ezen a területen tudta bővíteni, gyakorlatba ültetni.

A támogatás lehetővé tette a foglalkoztatás bővítést a vállalkozásnak és segítette a gyakornokot első munkatapasztalata megszerzésében.

Tetszett, másokat is érdekelhet? Oszd meg!
Kategória: Egyebek