Az Új Széchenyi Terv Közép-magyarországi Operatív Program keretén belül „Mikrovállalkozások fejlesztése” tárgyú felhívására a Dizel-Hon Bt. KMOP-2011-1.2.1/M kiírás keretében pályázatot nyújtott be vállalkozási tevékenysége bővítésére, amelyet a Támogató elfogadott.
A támogatási jogviszony keretében nyújtott támogatás mértéke 1 000 000 Ft, azaz Egymillió forint de minimis támogatás.
A Dizel-Hon Bt. a pályázat keretében 1 db NCT 201 CNC vezérlőt és 1 db Mitutoyo Digitális magasságmérő, rajzoló-jelölő beszerzését valósította meg. Az eszközöket annak érdekében vásároltuk, hogy növelni tudjuk gyártási kapacitásunkat és magasabb minőséget érjünkel.
A Dizel-Hon Bt. működését 1998-ban kezdte meg családi vállalkozás keretében. A cég fő tevékenysége a hazai járműmotorok javítóinak megfelelő minőségű új, ill. felújított adagolóelemek gyártása. Ezeknek az alkatrészeknek a tömegszerű gyártása mefelelő szakmai tapasztalattal és következetes kitartással kisüzemi szinten is kivitelezhető. Vállalkozásunk ezt valósította meg.

A támogatás hozzájárul a vállalkozás fejlődéséhez, a gyártási kapacitás növekedéséhez és a jobb minőségű termékek gyártásához.

Tetszett, másokat is érdekelhet? Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .