Pályázz profin!

Érdekel, hogy milyen pályázati lehetőségeid vannak? Úgy érzed, elveszel a sok ajánlat között és mégsem vagy biztos benne, hogy belevághatsz-e? Vállalkozást indítanál, bővítenél, fejlesztenél? Tudni szeretnéd, hogy milyen lehetőségei vannak egy nonprofit szervezetnek? Ha pályázati segítségre van szükséged, itt jó helyen jársz!

Pályázati előminősítés

Ha szeretnéd megtudni, hogy szervezeted, vállalkozásod pályázhat-e, léteznek-e olyan lehetőségek, amelyek nyitottak Számotokra, egy kérdőív kitöltésével kérheted céged, szervezeted, akár saját magad (léteznek ugyanis magánszemélyeknek szóló pályázatok is) pályázati előminősítését.

Az előminősítési kérdőívben megadott  adatok alapján megnézem, milyen pályázati lehetőségeid vannak jelenleg, mi várható a jövőben, az eredményről kérésednek megfelelően írásban vagy Skype-on tájékoztatlak.  Ha jelenleg nem vagy alkalmas arra, hogy pályázz, leírom, elmondom, mik azok a területek, ahol változtatnod, fejlesztened kell ahhoz, hogy pályázhass.

Az előminősítés elkészítése 4 munkanapon belül megtörténik.

Pályázati előminősítő kérdőív cégek, vállalkozások részére »

Pályázati előminősítő kérdőív nonprofit szervezetek részére »

Tetszett, másokat is érdekelhet? Oszd meg!
  • KPWGFSXFPPFSMOQNMNJ says:

    Very nice post and right to the point. I am not sure if this is truly the best place to ask but do you folks have any ideea where to hire some professional writers? Thanks 🙂

    2018. szeptember 14. péntek at 15:38

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*