Pályázz profin!

Érdekel, hogy milyen pályázati lehetőségeid vannak? Úgy érzed, elveszel a sok ajánlat között és mégsem vagy biztos benne, hogy belevághatsz-e? Vállalkozást indítanál, bővítenél, fejlesztenél? Tudni szeretnéd, hogy milyen lehetőségei vannak egy nonprofit szervezetnek? Ha pályázati segítségre van szükséged, itt jó helyen jársz!

Pályázat családi ház korszerűsítésre 2014-ben?

 

panel haz(kozeli kep)A hirado.hu beszámolója szerint februárban ismét elindul a panelprogram következő része, melynek során kb. 380 ezer lakást újítanának fel. Német Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszer a Kossuth Rádióban arról is beszélt, hogy a panelek után a többi ingatlant is felújíthatják állami pénzből.

 

 

 

 

A beszélgetésben arról is szó volt, hogy „ tisztában vannak vele, hogy a panelek rendbehozatalával nem oldódik meg a lakásfelújítások problémája, mert más építőanyagból készült ingatlanoknál is felmerülhet ilyen igény”.

Ennek megfelelően jelenleg egy stratégiát készítenek, illetve az épületek teljes körű felmérése zajlik, hogy ez alapján dönthessék el, hogy mikor és milyen ütemben tudják támogatni az egyéb anyagból, illetve technológiával épült lakások, családi házak felújítását.

Tetszett, másokat is érdekelhet? Oszd meg!
 • Kulcsár Barbara says:

  Tisztelt Jakab Emese!

  Érdeklődnék, hogy van-e pályázati lehetőség fűtés korszerűsítésére családi ház esetén? Infrapanel, illetve napkollektoros megoldáson gondolkodunk.
  Válaszát előre is köszönöm!

  Tisztelettel:

  Kulcsár Barbara

  2014. augusztus 18. hétfő at 05:53
  • Jakab Emese says:

   Kedves Barbara!

   Jelenleg nincs családi ház korszerűsítésre pályázat és sajnos 2012. óta nem is volt.
   Egyelőre a híradásokban sem beszélnek arról, hogy a közeljövőben várható lenne ilyen jellegű pályázat.

   2014. augusztus 18. hétfő at 11:53
  • Jakab Emese says:

   Kedves Barbara!

   Jelenleg elérhetővé vált fűtéskorszerűsítés pályázat. Annak keretében azonban csak kondenzációs kazán beszerzésre és a hozzá kapcsolódó korszerűsítésre lehet pályázni.
   Bővebb információ: weboldalon.

   2014. október 9. csütörtök at 11:24
 • Marcsi says:

  Tisztelt Szakértők!

  Érdeklődöm, hogy jelenleg van-e érvényben utólagos családi ház hőszigetelésre pályázat? Bármennyire kutakodunk net-en, hézagosak az információk.

  Megköszönöm, ha erre a kérdésre érdemi választ kapunk.

  Köszönettel:

  Marcsi

  2014. szeptember 19. péntek at 15:49
  • Jakab Emese says:

   Kedves Marcsi!

   Hőszigetelésre nincs elérhető pályázat.
   Jelenleg fűtéskorszerűsítésre (azaz kondenzációs kazán beszerzésre és ehhez kapcsolódó korszerűsítésre) valamint nyílászáró cserére lehet pályázni.
   Bővebb információ a pályázatokról: http://www.emi.hu honlapon.

   2014. október 9. csütörtök at 11:23
 • Koncz Tünde says:

  Kedves Emese!

  Társasházunkban (6 lakásos) elzárták a gázszolgáltatást gázszivárgás miatt, és a házat új gázvezeték kiépítésére kötelezték. A költségek felével rendelkezik a ház, ezért érdeklődöm van-e olyan pályázat, ami számításba jöhet? Sajnos sürgős megoldást kell találnunk.

  Köszönettel:

  Tünde

  2014. szeptember 30. kedd at 21:23
  • Jakab Emese says:

   Kedves Tünde! A jelenleg elérhető pályázaton maximum 4 lakásos társasház pályázhat. Sajnos most nem tudok Önnek pályázati lehetőséget ajánlani.

   2014. október 9. csütörtök at 11:21

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*