Pályázz profin!

Érdekel, hogy milyen pályázati lehetőségeid vannak? Úgy érzed, elveszel a sok ajánlat között és mégsem vagy biztos benne, hogy belevághatsz-e? Vállalkozást indítanál, bővítenél, fejlesztenél? Tudni szeretnéd, hogy milyen lehetőségei vannak egy nonprofit szervezetnek? Ha pályázati segítségre van szükséged, itt jó helyen jársz!

Óvodatámogatás – Melyik óvodát szereljük fel víztakarékos adagolókkal?

Lakossági és intézményi vízszámla    csökkentéssel foglalkozó Vízmegtakarítás.Hu Kft. harmadik alkalommal hirdeti meg magyarországi óvodák részére a
“Nagy Óvodai Vízszámla Csökkentő” nyereményjátékot. Egyre több intézmény és önkormányzat kerül nehéz helyzetbe a folyamatosan növekvő rezsiköltségek miatt, komolyan veszélyeztetve ezzel működésüket.

A víztakarékos adagolók segítségével jelentősen csökkenthető a vízszámla és a meleg víz előállításához szükséges energia felhasználása. Vásárlói visszajelzések igazolják a termékek hatékonyságát, melyre a forgalmazó teljes visszafizetési garanciát is vállal.

Ha az Ön környezetében is van olyan óvoda, ahol hasznosak lehetnek a rezsicsökkentő termékek, nevezze a nyereményjátékra és szavazzon rá ITT (http://www.vizmegtakaritas.hu/hu/szavazas.html)

Segítsen szavazatával, hiszen ezen oktatási intézmények alapozzák meg a következő generáció jövőjét, és a jelenlegi gazdasági helyzetben.

Tetszett, másokat is érdekelhet? Oszd meg!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*