2014-ben is folytatódnak a Norvég Civil Támogatási Alap pályázatai. AZ idei évben a tavasszal megjelenő kis- és közepes pályázatok, valamint a decemberben megjelent akciópályázatok benyújtására lesz lehetőség.

Az információs napokon a részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött.

A helyszínek és időpontok a Norvég Civil Alap honlapján olvashatóak.

Bármilyen a pályázattal kapcsolatos kérdés esetén kérdezz itt a bejegyzés alatt vagy e-mailben, szívesen válaszolok. Ha nem tudod eldönteni, hogy projektötleteddel érdemes-e pályáznod, kérdezd meg bátran, gondolkodjunk együtt!

Tetszett, másokat is érdekelhet? Oszd meg!

This article has 1 comment

 1. Horváth Edit Reply

  Tisztelt Pályázatkiírók !
  Ezúton szeretném kérni Önöket, hogy a pszichiátriai betegek részére is tegyék lehetővé a pályázat kiírását,ha módjukban áll, esetleg tegyék lehetővé, és erről tájékoztatást szíveskedjenek küldeni. Én pszichiátriai gondozónőként dolgozok, a Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézménynél. Szerettem volna egy-két napos kirándulásokra, vagy egy hosszú hétvégére elvinni a pszichiátriai betegeket, embereket pihenni, kirándulni,üdülni, mert egyénileg kis jövedelmükből otthonuktól távol nem tudnak kimozdulni. Sokan otthonuktól távol még nem voltak.
  Ezt a levelet magánemberként írom, mert intézményi pályázatok kiírását sehol nem találtam pszichiátriai beteg emberek részére. A mi klienseink jó állapotban lévő betegek,van olyan aki 4- 6 órában tud dolgozni.
  Előre is köszönöm a szíves segítséget.
  Tisztelettel: Beneiné Horváth Edit
  E-mail címem: horvath621@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .