Az Új Széchenyi Terv keretében február 10-én megjelent gazdaságfejlesztési, regionális fejlesztési és zöld-gazdaság fejlesztési témájú pályázatok 2011. március 1-jétől adhatóak be. A pályázatok benyújtására kizárólag az adott pályázathoz kapcsolódó kitöltő programmal készült pályázati adatlapon van lehetőség.
A kitöltőprogramok február 28. óta érhetőek el az Új Széchenyi Terv honlapján.

Fontos tanács!

A pályázat benyújtása előtt minden esetben ellenőrizd, hogy nem jelent-e meg esetleg módosítás az adott pályázati kiíráshoz, és minden esetben a módosított dokumentumok szerint készítsd el a pályázatot és mindig a legfrissebb verziójú kitöltő programot használd!

Néhány egyéb hasznos információ

A pályázatok benyújtására folyamatosan van lehetőség az adott pénzügyi keret erejéig.

Egyes pályázatok elbírálása érkezési sorrendben folyamatosan történik. Ebben az esetben nagyon is számít a gyorsaság. Aki hamarabb nyújtja be a pályázati anyagot, jobb esélyekkel indul.

Más pályázatok esetében vannak ún. értékelési határnapok. Ez azt jelenti, hogy a pályázatok bírálatát a megadott határidő után kezdik el. Minden addig a napig beadott pályázatot egyszerre bírálnak el. A pályázatokat pontozzák és az elért eredmények alapján rendezik, majd az elegendő pontszámot elért pályázatokat támogatják.

Ezeknél a pályázatoknál két dologra kell ügyelned:

1. A pályázati anyag beérkezzen az értékelési határnap előtt

2. Igyekezz a pályázatot úgy összeállítani, hogy az minél jobban megfeleljen a pályázati céloknak és bírálati szempontoknak (ezeket a szempontokat a pályázati dokumentáció tartalmazza). Törekedj arra, hogy minél magasabb pontszámot érjen el az Általad összeállított pályázat.

Ha bármilyen kérdésed van, írj hozzászólást vagy e-mailt!

Ha kíváncsi vagy rá, van-e olyan pályázat, amelyen az Általad képviselt cég vagy szervezet indulhat, kérj ingyenes pályázati előminősítést!

Tetszett, másokat is érdekelhet? Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..