Pályázz profin!

Érdekel, hogy milyen pályázati lehetőségeid vannak? Úgy érzed, elveszel a sok ajánlat között és mégsem vagy biztos benne, hogy belevághatsz-e? Vállalkozást indítanál, bővítenél, fejlesztenél? Tudni szeretnéd, hogy milyen lehetőségei vannak egy nonprofit szervezetnek? Ha pályázati segítségre van szükséged, itt jó helyen jársz!

Megjelentek az Új Széchenyi Terv keretében kiírt pályázatokhoz tartozó kitöltő programok

Az Új Széchenyi Terv keretében február 10-én megjelent gazdaságfejlesztési, regionális fejlesztési és zöld-gazdaság fejlesztési témájú pályázatok 2011. március 1-jétől adhatóak be. A pályázatok benyújtására kizárólag az adott pályázathoz kapcsolódó kitöltő programmal készült pályázati adatlapon van lehetőség.
A kitöltőprogramok február 28. óta érhetőek el az Új Széchenyi Terv honlapján.

Fontos tanács!

A pályázat benyújtása előtt minden esetben ellenőrizd, hogy nem jelent-e meg esetleg módosítás az adott pályázati kiíráshoz, és minden esetben a módosított dokumentumok szerint készítsd el a pályázatot és mindig a legfrissebb verziójú kitöltő programot használd!

Néhány egyéb hasznos információ

A pályázatok benyújtására folyamatosan van lehetőség az adott pénzügyi keret erejéig.

Egyes pályázatok elbírálása érkezési sorrendben folyamatosan történik. Ebben az esetben nagyon is számít a gyorsaság. Aki hamarabb nyújtja be a pályázati anyagot, jobb esélyekkel indul.

Más pályázatok esetében vannak ún. értékelési határnapok. Ez azt jelenti, hogy a pályázatok bírálatát a megadott határidő után kezdik el. Minden addig a napig beadott pályázatot egyszerre bírálnak el. A pályázatokat pontozzák és az elért eredmények alapján rendezik, majd az elegendő pontszámot elért pályázatokat támogatják.

Ezeknél a pályázatoknál két dologra kell ügyelned:

1. A pályázati anyag beérkezzen az értékelési határnap előtt

2. Igyekezz a pályázatot úgy összeállítani, hogy az minél jobban megfeleljen a pályázati céloknak és bírálati szempontoknak (ezeket a szempontokat a pályázati dokumentáció tartalmazza). Törekedj arra, hogy minél magasabb pontszámot érjen el az Általad összeállított pályázat.

Ha bármilyen kérdésed van, írj hozzászólást vagy e-mailt!

Ha kíváncsi vagy rá, van-e olyan pályázat, amelyen az Általad képviselt cég vagy szervezet indulhat, kérj ingyenes pályázati előminősítést!

Tetszett, másokat is érdekelhet? Oszd meg!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*