Pályázz profin!

Érdekel, hogy milyen pályázati lehetőségeid vannak? Úgy érzed, elveszel a sok ajánlat között és mégsem vagy biztos benne, hogy belevághatsz-e? Vállalkozást indítanál, bővítenél, fejlesztenél? Tudni szeretnéd, hogy milyen lehetőségei vannak egy nonprofit szervezetnek? Ha pályázati segítségre van szükséged, itt jó helyen jársz!

Meghosszabbították a GazdaNET program benyújtási időszakát

Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a GAZDANet programhoz nyújtott támogatások igénybevételének részletes feltételeiről szóló 60/2012. (VI. 28.) VM rendelet módosításáról szóló 104/2012. (X. 1.) VM rendelet) következtében a kérelem benyújtásával kapcsolatos szabályokat tartalmazó részében a benyújtás határideje a következőképpen módosul:

A benyújtás ideje:

2012. szeptember 1- 2012. október 8. 16:30.

A támogatási kérelem benyújtásának részletes feltételeit a 60/2012. (VI. 28.) VM rendelet, a további feltételeket a 23/2007. (IV.17.) FVM rendelet tartalmazza. A kérelem benyújtásának részletes rendjét és a támogatás igényléséhez kapcsolódó formanyomtatványokat a 133/2012. (VIII.17.), valamint a 153/2012. (X.2.) számú MVH közlemény tartalmazzák.

A támogatási kérelem meghosszabbított benyújtási idejével kapcsolatos információk, illetve a támogatási kérelem benyújtására vonatkozó jogszabályok és közlemények megtalálhatóak az MVH honlapján (www.mvh.gov.hu). Tájékoztatás az ugyfelszolgalat@mvh.gov.hu e-mail címen vagy személyesen, illetve telefonon az MVH ügyfélszolgálatán kérhető.

Forrás: Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal

Tetszett, másokat is érdekelhet? Oszd meg!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*