Pályázz profin!

Érdekel, hogy milyen pályázati lehetőségeid vannak? Úgy érzed, elveszel a sok ajánlat között és mégsem vagy biztos benne, hogy belevághatsz-e? Vállalkozást indítanál, bővítenél, fejlesztenél? Tudni szeretnéd, hogy milyen lehetőségei vannak egy nonprofit szervezetnek? Ha pályázati segítségre van szükséged, itt jó helyen jársz!

Felmérés a hazai civil-nonprofit szektor

foglalkoztatási helyzetéről

A Civitalis Egyesület – az NCA-CIV-10-B programjának támogatásával – 2010. október 15.-e és december 15.-e között vizsgálatot végez azzal a céllal, hogy – először az elmúlt 20 évben – felmérje a szervezetek foglalkoztatási helyzetét és az eredmények alapján elemezze a szektor foglalkoztatási jellemzőit, valamint javaslatokat fogalmazzon meg foglalkoztatási potenciáljának javítására.

Tisztelt civil szervezeti Vezetők!
Mindannyian, akik valamilyen formában érintettek vagyunk a hazai civil-nonprofit szektor működtetésében, tisztában vagyunk azzal, hogy egy szektor társadalmi és gazdasági súlyát nagyban meghatározza az, hogy hány embernek ad munkát.

Ahhoz, hogy a szektor foglalkoztatási potenciáljának javítása elinduljon, nélkülözhetetlen, hogy pontos képet kapjunk a foglalkoztatási helyzetről.


A Civitalis Egyesület – az NCA-CIV-10-B programjának támogatásával – 2010. október 15.-e és december 15.-e között ezért végez vizsgálatot azzal a céllal, hogy – először az elmúlt 20 évben – felmérje a szervezetek foglalkoztatási helyzetét és az eredmények alapján elemezze a szektor foglalkoztatási jellemzőit, valamint javaslatokat fogalmazzon meg foglalkoztatási potenciáljának javítására.


Tudjuk azt is, hogy a hazai szervezetek rendkívül túlterheltek a különböző kutatási megkeresésekkel, illetve az eredmények széles hasznosulását is sok kétség övezi. Bátran állíthatjuk, hogy a Civitalis Egyesület eddigi tevékenysége garancia arra, hogy az eredmények mindenki számára elérhetőek lesznek, illetve a döntéshozók felé megfogalmazott javaslataink széles nyilvánosságot fognak kapni.


Mindezek alapján azt kérjük Önöktől, hogy az alábbi linken elérhető kérdőív kitöltésével segítse munkánkat azért is, hogy az Ön szervezetének helyzete, véleménye is megjelenhessen a javaslatok között.


http://www.nonprofit.hu/foglalkoztatasi_kerdoiv_civitalis2


Együttműködésüket és fáradozásaikat köszönve:


Civitalis Egyesület

Sebestény István

Nagy Renáta

Bartal Anna Mária

www.civitalis.eoldal.hu


Tetszett, másokat is érdekelhet? Oszd meg!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*