A Civitalis Egyesület – az NCA-CIV-10-B programjának támogatásával – 2010. október 15.-e és december 15.-e között vizsgálatot végez azzal a céllal, hogy – először az elmúlt 20 évben – felmérje a szervezetek foglalkoztatási helyzetét és az eredmények alapján elemezze a szektor foglalkoztatási jellemzőit, valamint javaslatokat fogalmazzon meg foglalkoztatási potenciáljának javítására.

Tisztelt civil szervezeti Vezetők!
Mindannyian, akik valamilyen formában érintettek vagyunk a hazai civil-nonprofit szektor működtetésében, tisztában vagyunk azzal, hogy egy szektor társadalmi és gazdasági súlyát nagyban meghatározza az, hogy hány embernek ad munkát.

Ahhoz, hogy a szektor foglalkoztatási potenciáljának javítása elinduljon, nélkülözhetetlen, hogy pontos képet kapjunk a foglalkoztatási helyzetről.


A Civitalis Egyesület – az NCA-CIV-10-B programjának támogatásával – 2010. október 15.-e és december 15.-e között ezért végez vizsgálatot azzal a céllal, hogy – először az elmúlt 20 évben – felmérje a szervezetek foglalkoztatási helyzetét és az eredmények alapján elemezze a szektor foglalkoztatási jellemzőit, valamint javaslatokat fogalmazzon meg foglalkoztatási potenciáljának javítására.


Tudjuk azt is, hogy a hazai szervezetek rendkívül túlterheltek a különböző kutatási megkeresésekkel, illetve az eredmények széles hasznosulását is sok kétség övezi. Bátran állíthatjuk, hogy a Civitalis Egyesület eddigi tevékenysége garancia arra, hogy az eredmények mindenki számára elérhetőek lesznek, illetve a döntéshozók felé megfogalmazott javaslataink széles nyilvánosságot fognak kapni.


Mindezek alapján azt kérjük Önöktől, hogy az alábbi linken elérhető kérdőív kitöltésével segítse munkánkat azért is, hogy az Ön szervezetének helyzete, véleménye is megjelenhessen a javaslatok között.


http://www.nonprofit.hu/foglalkoztatasi_kerdoiv_civitalis2


Együttműködésüket és fáradozásaikat köszönve:


Civitalis Egyesület

Sebestény István

Nagy Renáta

Bartal Anna Mária

www.civitalis.eoldal.hu


Tetszett, másokat is érdekelhet? Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..