Pályázz profin!

Érdekel, hogy milyen pályázati lehetőségeid vannak? Úgy érzed, elveszel a sok ajánlat között és mégsem vagy biztos benne, hogy belevághatsz-e? Vállalkozást indítanál, bővítenél, fejlesztenél? Tudni szeretnéd, hogy milyen lehetőségei vannak egy nonprofit szervezetnek? Ha pályázati segítségre van szükséged, itt jó helyen jársz!

Az Üzletanyu konferencián jártam

Kerekasztal

 

Pénteken (május 20.) az Üzletanyu Konferenciára kísértem el pályázati tanácsadóként Barczáné Görgei Beátát, aki a KisvállalkozzOkosan oldalt szerkeszti. A konferenciát Gazdagmami szervezte.

A rendezvényről rövid beszámolót olvashatsz Bea oldalán.

Ha a saját élményeimre vagy kíváncsi, azt is örömmel írom le:

Először is: nagyon jól éreztem magam.

Jó volt találkozni kb. 100 hozzám hasonló nővel. Olyan anyukákkal vagy leendő anyukákkal, akik úgy gondolják, hogy nőként is lehet vállalkozni, család mellett is lehet karriert építeni és van is bátorságuk lépni ebbe az irányba.

Az előadások élvezetesek, tartalmasak voltak, sok hasznos és gyakorlati tanácsot kaptunk az előadások során.

Ami számomra a legérdekesebb volt aznap:

Nagy Krisztina beszélt arról, hogyan lehetünk láthatóak, hitelesek és milyen csapdákkal kell szembenéznünk kommunikációnk és vállalkozásunk során.

Vidi Rita hasznos és azonnal alkalmazható tanácsokat adott az időgazdálkodás témájában, melyeket könnyen alkalmazhatunk a mindennapokban.

Számomra különösen hasznos volt Vida Ági előadása arról, hogyan indítsunk online vállalkozást.

Ami még nagyon tetszett az Bea játéka volt, amelyben néhány kérdés helyes megválaszolásával (melyhez apróbb segítségre azért szükségünk volt :-)) egy valaki megnyerhette Bea legújabb kiadványát, melyben mindent leír, amit a cégeknek és vállalkozóknak az adókról, adózásról tudni kell és érdemes. A rendezvényen mutatta be termékét, mely hamarosan kapható lesz.

A délelőtti kerekasztal beszélgetés során nagyon sok kérdés érkezett főleg adózással kapcsolatos kérdésekben. A személyes beszélgetések során azonban többen érdeklődtek a pályázati lehetőségek iránt is. Többnyire az induló vállalkozások, a vállalkozás indításához igénybe vehető támogatások érdekelték az anyukákat (erről egy korábbi bejegyzésemben már írtam).

Összességében úgy érzem, aki részt vett, gazdagabb lett sok-sok hasznos tanáccsal, ötlettel, remélhetőleg pár új ismeretséggel.

.

 

Tetszett, másokat is érdekelhet? Oszd meg!
Kategória: Egyebek, Hírek
 • Farkas Anikó says:

  Milyen jó lenne itt olvasni a Te élményeidről!
  Nekem sürgősen Hszoboszlóra kellett mennem:), na majd legközelebb.

  2011. május 23. hétfő at 13:13
 • Jakab Emese says:

  Anikó!

  Kérésed parancs! 🙂

  Kiegészítettem a cikket az élményeimmel. Köszönöm a hozzászólást!

  2011. május 23. hétfő at 13:42

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*